Vacature Commercieel technisch adviseur binnendienst

YAMADA EUROPE B.V., gevestigd in HENGELO (Ov.) is een internationale organisatie die lucht aangedreven membraan pompen verkoopt voor de industriële markt. Yamada Europe B.V.  is een dochteronderneming van Yamada Corporation met het hoofdkantoor en productiefaciliteiten in Japan. Yamada Europe B.V. is verantwoordelijk voor de distributie en Service van AODD pompen in Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Ter uitbreiding van het salesteam is Yamada Europe op zoek naar technisch persoon met sterke commerciële kwaliteiten en gevoel voor culturele verschillen.

De functie:

Als Technische Verkoop medewerker ben je een van de eerste aanspreekpunten voor klanten en regiomanagers binnen Yamada Europe B.V. Je bent op zoek naar een uitdagende afwisselende baan waarin je, je passie om interne en externe klanten te assisteren kwijt kan.

Je gaat onderdeel uitmaken van een klein verkoop binnendienst team met brede verantwoordelijkheden. Naast het up-to-date houden van technische product informatie en product datasheet ondersteun je zowel Marketing, Sales, Customer Service en klanten met technische informatie verzoeken.

Als Technische Verkoop medewerker wordt je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuw trainingsmateriaal, presentaties en het evt. uitvoeren van trainingen, intern en bij distributeurs en klanten in binnen- en buitenland.

Je rapporteert direct aan de Sales Manager.

Wij zoeken iemand:

  • Met een MBO 4 werk- en denkniveau en een sterke technische affiniteit. Daarnaast heb je al enkele jaren commerciële binnendienst ervaring opgedaan
  • Die een team player is. Je denkt in oplossingen, toont initiatief, bent resultaatgericht en communiceert op correcte wijze
  • Die empathisch en sterk klantgericht is en weet hoe met tijdslimieten om te gaan
  • Die bereid is om incidenteel te reizen
  • Die naast Nederlands, een goede kennis heeft van de Engelse taal. Daarnaast is het een pre als je buiten Nederlands en Engels meer talen spreekt
  • Voor wie het geen uitdaging is om voor grotere groepen mensen trainingen en presentaties te verzorgen over de producten van Yamada
  • Met ervaring in de pompen of fluid handling branche

Wij bieden:

Een uitdagende fulltime baan binnen een internationale organisatie met een informele cultuur en een marktconform salaris.

De sollicitatie:

De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Profil P&O Consultants B.V.. Stuur een sollicitatiebrief, voorzien van CV aan: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Mocht je meer informatie wensen dan kun je de heer Coen Scheffer bereiken op telefoonnummer (074) 267 00 44 of buiten kantooruren op (06) 270 559 58.